fbpx

Desivá nehoda: Patrik zomrel v prevrátenom aute, na záchranu čakal päť hodín

Ilustračná fotografia. Zdroj: FB/Polícia SR-Žilinský kraj

K tragickej nehode došlo vo štvrtok popoludní v Národnom parku Veľká Fatra na Slovensku. Osobný automobil s tromi lesníkmi spadol zo zrázu do hustého porastu, na záchranu čakali päť hodín. Jeden muž následkom zranenia podľahol. O udalosti sme ťa informovali aj v článku na istream.sk. Na tridsaťsedemročného Patrika teraz spomínajú jeho blízki, píše denník Nový Čas. Informuje CNN Prima News.

„V podvečerných hodinách dostalo Centrum tiesňového volania žiadosť o pomoc v oblasti Rakytova pod vrcholom Nevedomá. Osobný automobil s tromi osobami sa prevrátil a spadol zo strmého zrázu do lesného porastu. Na miesto vyšli pozemnou cestou príslušníci Hasičského záchranného zboru z oblastného strediska Veľká Fatra,“ uviedla Horská záchranná služba na Facebooku.

„V súvislosti s touto udalosťou sa začalo trestné stíhanie vo veci usmrtenia a ublíženia na zdraví. Ďalšie okolnosti prípadu, vrátane toho, kto bol vodičom motorového vozidla, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ priblížila žilinská polícia.

Čo sa malo na mieste odohrať, ale priblížila Dana, ktorá podľa svojich slov poznala jedného z lesníkov.

„Nehoda sa stala okolo 15:00. Než jeden z preživších došiel do zóny, kde bol signál, bolo približne 17:00. Záchranári sa tam dostali až päť hodín po nehode,“ cituje ženu denník Nový Čas.

Za Patrikom smúti nielen jeho rodina, ale aj ďalší známi. Zaspomínala naňho aj jeho bývalá učiteľka.

„Patrik, pamätám si, ako krásne si na ZŠ maľoval zvieratá v tvojom milovanom lese. Dostal si mnohé dary. Nemôžem tomu uveriť,“ napísala na Facebooku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie