fbpx

Motorkár nezvládol riadenie a VPÁLIL do zábradlia. Zomrel na mieste

Na snímke motorka na mieste tragickej dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nešťastná udalosť sa odohrala cez víkend v obci Preseľany nad Ipľom. Iba 37-ročný motorkár nezvládol riadenie a vpálil do zábradlia. Náraz bol taký silný, že zraneniam na mieste podľahol. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala tento víkend v obci Preseľany nad Ipľom v levickom okrese v Nitrianskom samosprávnom kraji. Podľa predbežných informácií mal 37-ročný vodič motocykla Kawasaki Ninja ZX 600 predbiehať vozidlo značky Škoda Octavia v mierne pravotočivej zákrute.

Po vjazde do obce zrejme neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a prešiel do protismeru, kde narazil do zábradlia.

Prišiel o život na mieste nehody

„Pri dopravnej nehode, žiaľ, vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania levickej dopravnej polície,“ napísala o tom nitrianska polícia na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie