fbpx

Barbie je TEHOTNÁ! Krásna Margot Robbie čaká svoje prvé bábätko

Margot Robbie prichádza na fotenie pre film"Barbie" FOTO TASR/AP

Z Hollywoodu sa nesie po celom svete jedna veľmi krásna správa: pôvabná austrálska herečka Margot Robbie (34), predstaviteľka Barbie z rovnomenného filmu, je prvýkrát v živote tehotná! Dieťatko čaká so svojím manželom Tomom Ackerleym (34).

Margot Robbie, ktorá sa teší celosvetovej sláve nielen vďaka Barbie, ale aj kvôli rolám v komédii Vtedy v Hollywoode, dráme Vlk z Wallstreet alebo v The Suicide Squad, kde okúzľujúcim spôsobom stvárnila vyšinutú komiksovú postavičku Harley Quinn, by mala byť „v tom“. Hoci ani herečka, ani jej muž, ktorému povedala svoje „áno“ v roku 2016, túto novinku zatiaľ oficiálne nepotvrdili, magazín People tvrdí, že má túto správu overenú z viacerých zdrojov.

Margot a Tom, ktorí tento rok oslávili výročie desať rokov od svojho prvého rande, sa prvýkrát stretli v roku 2013 pri nakrúcaní. Ona v snímke z obdobia druhej svetovej vojny s názvom Suite Française hrala, on bol asistentom réžie. Či už vtedy medzi nimi preskočila ona povestná iskra, to nie je isté – schôdzku si dopriali až po roku. Od sobáša potom musela sexy plavovláska neustále čeliť otázkam, kedy príde na rad dieťa, čo ju, ako často spomínala, veľmi rozčuľovalo.

Teraz však všetkým zvedavcom, čo majú potrebu pokladať tieto nevhodné otázky, snáď zavrie ústa – zatiaľ však svoj požehnaný stav skrýva pod takzvanými over-sized modelmi. Dá sa však predpokladať, že si svoje súkromie bude strážiť a svet sa z jej úst o tejto krásnej životnej udalosti nedozvie, pokiaľ nebude bábätko na svete. Podobne tomu totiž bolo aj v prípade jej vzťahu s Tomom – to, že sú zasnúbení, nikto netušil, kým nedošlo na svadbu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie