fbpx

„Moja mama je tu. Ideme?“ Prečítaj si STRAŠIDELNÉ posledné slová pacientov

Ilustračné foto. Zdroj: Pixabay, Unsplash

Lekári majú pred očami celý kolobeh života, od tehotenstva a pôrodu až po smrť. Sú však momenty, ktoré sa im vryjú do pamäti. Prečítaj si desivé posledné slová pacientov, než sa pobrali na onen svet.

Byť pri pacientoch, ktorí ležia na smrteľnej posteli, často znamená, že lekári a sestry sú tí, ktorí budú počuť ich posledné slová.

Ale čo ak tie slová boli strašidelné? Ako píše portál Ladbible, chcel to zistiť aj jeden z používateľov sociálnych médií, čo ho prinútilo spýtať sa ľudí z Redditu: „Aké boli najdesivejšie posledné slová, ktoré ste počuli od pacienta tesne pred jeho smrťou?“

A reakcie boli vskutku divoké. Vyjadrilo sa viac než 2.000 odborníkov a v komentároch sa našlo množstvo strašidelných posledných slov, ktoré v tvojej hlave zostanú tiež.

Muž v čiernom je tu

Jeden z používateľov si spomenul na desivý moment, keď sa žena priznala, že videla muža oblečeného v čiernom len chvíľu predtým, ako naposledy vydýchla. Lekára – profesionála – to vydesilo natoľko, že už potom nechcel byť v miestnosti.

Ďalej pokračuje: „Milá stará dáma povedala mojej ošetrovateľke, že chcela byť celá v bielom. Keď sa jej spýtala prečo, povedala: ‚Muž v čiernom je tu‘. Pozrela sa do rohu miestnosti. Ošetrovateľka sa pozrela tiež, ale nikto tam nebol. Vtedy som vošiel do miestnosti. Požiadali sme ju, aby opísala, čo vidí, a ona povedala: ‚Je celý v čiernom a má na hlave cylinder‘.“

Pacientka potom zašepkala „a jeho oči sú červené,“ zatiaľ čo sa jej oči presunuli cez miestnosť priamo za ošetrovateľku, akoby videla, že sa k nám postava približuje. Pani zomrela neskôr v noci. Bolo to však neočakávané. Tá miestnosť ma desila ešte dlho potom. To nie je niečo, čo by som kedykoľvek chcel počuť od človeka, ktorý sa chystá zomrieť.

Ďalší z príbehov napísal používateľ o 83-ročnej žene, ktorá povedala: „Moja mama je tu. Ideme?“. O pár minút neskôr sa pobrala na druhý svet.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie