fbpx

Za sex so žiakmi poslal súd bývalú učiteľku do väzenia. Jednému z chlapcov porodila dieťa

Rebecca Joynes pred súdom v Manchestri po boku svojho otca. Zdroj: Daily Mail/Bruce Adams

Na šesť a pol roka za mreže poslal vo štvrtok súd v Manchestri bývalú učiteľku, ktorá zviedla dvoch vtedy 15-ročných žiakov, pričom jednému z nich dokonca porodila dieťa. Tridsaťročná Rebecca Joynesová bola uznaná vinnou v celkom šiestich bodoch obžaloby týkajúcich sa sexuálnych aktivít s maloletými.

Na súde okrem iného zaznelo, že Joynesová si pred dvoma rokmi s oboma násťročnými chlapcami začala v čase, keď sa jej rozpadol deväťročný partnerský vzťah a ona sa cítila „polichotená“ ich záujmom.

S jedným zo žiakov napríklad laškovala tak, že mu dala číslo svojho mobilného telefónu, pričom vynechala jednu číslicu – chlapec od nej dostal ako matematickú úlohu prísť na to, aká číslica to je. Dvojica potom spoločne flirtovala prostredníctvom platformy Snapchat a následne sa dohovorili na spoločnej schôdzke.

Chlapci najprv v obchode kúpila opasok značky Gucci za 350 libier (viac ako 400 eur). „Vaša flirtujúca reč tela a očný kontakt mohli len ťažko jasnejšie naznačovať, že sa správate predátorsky,“ citovala stanica BBC komentár sudkyne Kate Cornellovej k záberom z bezpečnostnej kamery. Z obchodu sa dvojica odobrala do domu Joynesovej, kde sa oddávala sexu.

Hneď na druhý deň však do školy dorazila rozčúlená chlapcova matka, ktorá si všimla „cucfleku“ na krku svojho potomka a zistila, čo sa stalo. Záležitosť vyšetrovala polícia, Joynesová vtedy vyviazla s podmienkou, hoci prišla o miesto učiteľky a dostala zákaz kontaktu s maloletými bez dozoru.

Mladá žena sa podľa svojich slov „zrútila“ a odsťahovala sa k svojim rodičom do mesta Wirral. Tam ju však cez Snapchat kontaktoval ďalší bývalý žiak a po počiatočnom flirtovaní opäť došlo na spoločné schôdzky a sex.

Prekvapenie s dupačkami

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie