fbpx

Riaditeľku školy vyrazili, pretože plesla svoje dieťa cez ruku. Teraz vysúdila balík

Na snímke Shelly-Ann Malabverová-Goulbourneová a základná škola v Hackney, ktorá ju neoprávnene vyhodila. Zdroj: Daily Mail/Roland Hoskins, Google

Viac ako 120-tisíc eur vysúdila riaditeľka základnej školy v londýnskej štvrti Hackney ako odškodné za neoprávnené prepustenie zo zamestnania. Miesto musela opustiť po tom, čo bola pristihnutá, ako z výchovných dôvodov prepleskla cez ruku svoje vlastné dieťa.

Incident, ktorý viedol k jej vyhadzovaniu, sa odohral ešte v januári 2022 a odvtedy ho riešil súd. Riaditeľka školy, dnes 46-ročná Shelly-Ann Malabverová-Goulbourneová, sa vtedy zdržala v práci do večera a v kancelárii mala so sebou svojho vtedy trojročného syna a jedenásťročnú dcéru, napísal server Daily Mail.

Matka syna napomínala, aby sa nehral s fľaštičkou, ktorá obsahovala prípravok na dezinfekciu rúk. Chcela predísť situácii zo skoršej doby, keď sa chlapcovi dostal roztok do očí.

Syn ale pokyny matky ignoroval a pokračoval v hre s fľaštičkou. Trochu roztoku vystriekol aj na podlahu, čo matke ihneď referovala jeho sestra.

Matka podľa súdu dieťaťu prípravok vzala a dohovárala mu. Chlapec ale odvrátil tvár, potom matka chcela upútať jeho pozornosť a „poklepala“ ho na chrbát ruky.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie