fbpx

Pomôžte polícii v pátraní po 16-ročnej Lenke, niekoľko dní je nezvestná

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16-ročnej Lenke Dunajovej z Bytče. Nezvestná je od 29. júna, keď odišla z miesta bydliska a domov sa nevrátila. Foto: FB/Polícia Žilinský kraj

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej 16-ročnej Lenke Dunajovej z Bytče.

Ako informujú na sociálnej sieti menovaná je nezvestná od soboty 29. júna, kedy odišla z miesta bydliska a domov sa zatiaľ nevrátila. Od uvedeného dňa o sebe nepodala žiadnu správu. Miesto jej súčasného pobytu a pohybu nie je známe.

Lenka je 167 cm vysoká, má strednú postavu, vlasy hnedé rovné po plecia a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne tričko, čierne kraťasy a pri sebe mala tmavú mikinu.

Polícia od prijatia oznámenia vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať.

Pokiaľ si mladistvú zahliadol alebo disponuješ akýmikoľvek informáciami, ozvi sa na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo zašli súkromnú správu na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie