fbpx

VIDEO: Kuriér donáškovej služby sa uspokojoval vo firemnom aute. Ľudia si z neho uťahujú

Kuriér sa uspokojuje v služobnom aute. Zdroj: Instagram/memeterapie

Na sociálnych sieťach koluje video, ktoré zachytáva kuriéra spoločnosti Foodora, ako sa uspokojuje na zadnej sedačke služobného auta. K prípadu sa už vyjadrila aj samotná firma, informuje český portál refresher.cz.

 

Na video vo štvrtok upozornil web Antiyoutuber.cz. Zábery zachytávajú pracovníka Foodory, ktorý sedí v aute, pozerá do mobilu a evidentne masturbuje. Vodič má pritom stiahnuté okienka a dovnútra auta je úplne zreteľne vidieť. Video bolo navyše natočené za bieleho dňa v pomerne rušnej ulici. Vodič mal navyše otvorené okná.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meme Terapie 🧘🏼‍♂️ (@memeterapie)

 

Pod videom na Instagrame prevažujú komentáre, ktoré si z kuriéra skôr uťahujú. „Povedal by som, že mal v práci celkom naháňačku,“ píše jeden z užívateľov. „Už čakám hodinu na jedlo, ale neponáhľajte sa, Foodora, to už aj tak nedohoníte,“ pridáva sa ďalší.

K incidentu sa prostredníctvom komentárov vyjadrila aj samotná spoločnosť. „Dobrý deň, chceme sa ospravedlniť za všetky nepríjemnosti, ktoré mohli byť spôsobené týmto neprijateľným konaním. Okamžite sme podnikli všetky potrebné právne kroky, aby sme zaistili ochranu našich práv a záujmov našich zákazníkov,“ stojí v komentári.

 

Portál topky.sk uvádza, že nejde o prvý incident tohto typu. Minulý rok kamery zachytili kuriéra močiť pri svojom aute. Tiež uvádzajú, že nie je zrejmé, kde bolo video natočené, no ľudí na sociálnych sieťach pobavilo.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie