fbpx

Skolaboval počas vystúpenia, po prevoze do nemocnice zomrel. Obľúbená slovenská kapela sa lúči so svojím bubeníkom

Milan Hredzák. Foto: Facebook/Ladies & Genitals _official_

Michalovská hudobná kapela Ladies & Genitals oznámila svojim fanúšikom smutnú správu. Nečakane ich navždy opustil ich bubeník Milan Hredzák.

Minulý víkend vystupoval na festivale, počas ktorého skolaboval a bol prevezený do nemocnice.

„Ťažko sa hľadajú slová. S obrovským žiaľom vám musíme oznámiť, že nás dnes náhle opustil náš bubeník Milan Hredzák. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, manželke Katke a deťom Samkovi a Esterke,“ uviedla kapela v sobotu popoludní (22. júna) na sociálnej sieti.

Ladies & Genitals pochádzajú z Michaloviec a hrajú od roku 2016. So svojou hudbou precestovali celé Slovensko a získali druhé miesto v pesničkovej súťaži Košický zlatý poklad. Milan Hredzák bol významnou súčasťou kapely, ktorá svojím štýlom a energiou oslovila množstvo fanúšikov.

Ešte pred pár dňami, v sobotu 15. júna, Milan vystupoval na pódiu. „Priamo počas vystúpenia s kapelou na Levanduľovom festivale skolaboval náš kamarát Milan Hredzák,“ uviedla na sociálnej sieti Levanduľová farma BeLavende. Po kolapse bol vo veľmi vážnom stave Milan prevezený do nemocnice.

„Milan je bojovník s dobrým srdcom a tak ako on vždy v modlitbe pamätal na iných, teraz on súrne potrebuje každú jednu modlitbu,“ dodali organizátori festivalu. Všetci pevne verili, že sa uzdraví a vráti sa na pódium. Žiaľ, po niekoľkých dňoch dostali tú najhoršiu správu.

Hudobná scéna stratila talentovaného umelca a kapela Ladies & Genitals nielen skvelého bubeníka, ale aj dobrého priateľa. Fanúšikovia a kolegovia sa lúčia s Milanom Hredzákom s veľkým smútkom a vďačnosťou za všetko, čo priniesol do ich životov svojou hudbou a priateľstvom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie