fbpx

Bratislavské letisko prichádza s VEĽKOU novinkou. Ak patríš do tejto skupiny ľudí, máš sa na čo tešiť

Bratislavské letisko. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Letisko M. R. Štefánika a spoločnosť Philip Morris prichádzajú s novinkou. Zvýšiť má komfort cestovania pre dospelých cestovateľov. Spoločne preto prinášajú aj novú IQOS Lounge, určenú výhradne pre dospelých užívateľov bezdymových zariadení.

Bezdymová zóna sa nachádza v odletovej hale letiska a je otvorená nonstop. Informovali o tom Aktuality. V zóne sa nachádza aj nábytok určený na sedenie, ale aj nabíjačky na IQOS zariadenia či informačná tabuľa, ktorá informuje o aktuálnych odletoch.

Bezdymové salóniky IQOS Lounge sú doteraz k dispozícii len na letiskách vo Vilniuse, Kaunase, Rige a Varšave. Bratislavské letisko sa tak stalo piatym miestom, kde môžu dospelí užívatelia bezdymových zariadení využívať tieto moderné priestory.

„Teším sa otvoreniu IQOS Lounge, ktorý tak spríjemní a zvýši komfort cestujúcich pred odletom. Snahou letiskovej spoločnosti je neustále prinášať väčšie pohodlie a výber služieb na Letisku M. R. Štefánika,“ uviedol predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Dušan Novota.

IQOS Lounge na Letisku M. R. Štefánika sa zaradila medzi ďalšie IQOS FRIENDLY zóny, ktoré možno nájsť v niektorých reštauráciách, HOPIN IQOS FRIENDLY taxíkoch a v vybraných izbách hotela Carlton. Táto novinka spríjemní čakanie na let a prinesie cestujúcim pohodlie a komfort pred ich odletom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie