fbpx

Strach o Bena Affleca. Herec je na tom zle, jeho priatelia sa obávajú najhoršieho

Ben Affleck a Jennifer Lopez. Zdroj: X/jolene of arc, R E P L I C A N T

Herec Ben Affleck si aktuálne prechádza veľmi ťažkým a smutným životným obdobím. Už mesiac sa na verejnosti ukazuje bez manželky Jennifer Lopez a veľmi často ho vídajú s exmanželkou Jennifer Garner či jeho matkou. Čo je za tým?

Herecká hviezda mala znova prepadnúť alkoholu uprostred pokračujúcich klebiet o rozvode s jeho krásnou manželkou Jennifer Lopez. Ben Affleck už v minulosti otvorene hovoril o svojich bojoch s alkoholom.

Niekoľkokrát vyhľadal pomoc odborníkov. Priatelia sa teraz obávajú najhoršieho. Zdroje blízke hercovi tvrdia, že má v duši démonov, je veľmi nešťastný a priveľa pije. Informuje denník marca.com.

Podľa DailyMail.com Affleck trpí „akútnym smútkom“ v dôsledku jeho údajného rozchodu s Jeniffer Lopez.

„Počul som, že zase pije. Je plný démonov, naozaj problémový človek,“ cituje denník The Mail zdroj blízky slávnemu Affleckovi.

„Videl som ho so sklenenými očami. Je to skutočná starosť pre každého, komu na ňom záleží,“ prezradil ďalší.

Vyzerá to tak, že Benovmu manželstvu je skutočne koniec. Nedávno svet obletela informácia, že Affleck aj s Lopez v tichosti predávajú svoje spoločné sídlo, ktoré si kúpili v minulom roku. Nehnuteľnosť obaja hľadali dva roky a pozreli si zhruba 80 nehnuteľností, kým sa rozhodli pre vilu v Beverly Hills za približne 60 miliónov dolárov. Zrejme je to medzi dvojicou skutočne vážne, keď sa svojho vysneného domu rozhodli vzdať. Píše mirror.uk.

Umelec o svojich problémoch s alkoholom hovoril už v marci 2023 v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter. Affleck povedal, že počas nakrúcania Ligy spravodlivosti v roku 2017 boli jeho problémy so závislosťou veľmi zlé. Priznal, že bol nešťastný a začal príliš veľa piť.

„Vrátil som sa do hotela v Londýne, bolo to buď to (alkohol, pozn. red.), alebo skok z okna. A vtedy som si pomyslel: ‚Toto nie je život, ktorý chcem. Moje deti tu nie sú. Cítim sa mizerne,“ povedal.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie