fbpx

Neopísateľná bolesť. Šesťročné dievča zomrelo na rodinnej dovolenke, zranilo sa pri športe

Ilustračná fotografia. Zdroj: Pixabay

Rodina z amerického New Jersey prežíva neopísateľnú bolesť. Posledný deň dovolenky pri jazere zmenil celý jej život na hrôzu po tom, čo sa ešte len šesťročná Lucy zranila pri obľúbenom športe. O pár dní neskôr zraneniam podľahla.

Mala to byť pekná dovolenka. Rodičia si spoločne so svojimi štyrmi deťmi prenajali chatu pri jazere v Limericku v štáte Maine, kde si chceli užiť týždeň plný zábavy. To sa ale nestalo. Namiesto toho sa pobyt premenil na neopísateľnú hrôzu, ktorá navždy zmenila ich životy. O strašnej nehode informoval otec rodiny na svojom blogu.

Až šesťročná Lucy sa išla hrať von so svojím desaťročným bratom. „Bolo to krásne ráno, ako každé iné v tomto týždni. Mali sme skvelú chatu pri jazere v Maine a počas nášho posledného dňa tu sme si jednoducho užívali spoločný čas. Dali sme si rýchly obed pri jazere a deti sa rozhodli, že si na dvore zahrajú bedminton,“ píše otec.

Potom sa ale všetko zmenilo. „Behany (matka detí, pozn. red.) a ja sme odpočívali vzadu, keď sme počuli krik,“ spomína na chvíle hrôzy. Keď pribehli za deťmi, zistili, že malá Lucy je zranená. Úlomok od bedmintonovej rakety jej prerazil lebku.

Dievča okamžite odviezli do nemocnice a následne bola letecky transportovaná do Portlandu. Tam jej chirurgovia museli časť lebky odstrániť, aby zmiernili tlak. Dievča sa ale na sále zastavilo srdce. Podarilo sa ju oživiť, šance na jej prežitie ale boli malé. Zdrvujúcu správu si rodičia vypočuli o niekoľko dní neskôr. Dievčatku prestalo znova biť srdce a prekonala mozgovú smrť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie