Barbora uteká pred políciou. Pre vážny zločin bol na ňu vydaný zatykač

Hľadaná Barbora Paluzgová. Zdroj: Patranie.sk

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci pátra po 24-ročnej Barbore Paluzgovej. Mladá žena pochádza z českého Frýdku-Místku, v súčasnosti však miesto jej pobytu či pohybu nie je známe. Polícia sa s prosbou o pomoc obracia aj na verejnosť. Informuje polícia na sociálnej sieti.

„Na menovanú vydal Okresný súd Žilina – pracovisko Čadca príkaz na zatknutie vo veci zločinu nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Presný popis osoby či oblečenia polícia neuvádza. Podľa zverejnenej fotografie má Barbora tmavé, dlhé vlasy, svetlé, sivo-modré oči, bledú pokožku a v blízkosti pravého oka vytetované písmeno B.

V prípade, že hľadanú Barboru uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o tejto osobe, oznámte ich čím skôr polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo v správe na Facebooku polície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie