fbpx

FOTO: V Novej Kelči pohltili plamene chatu. Škoda sa odhaduje na 48-tisíc eur

Na snímke zhoretá chata. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Prešovský kraj

V utorok došlo k požiaru rekreačnej chaty v katastri obce Nová Kelča. Páchateľovi hrozí odňatie slobody na 3 až 8 rokov. Informuje o tom prešovská polícia na sociálnej sieti.

Včera v skorých ranných hodinách došlo v katastrálnom území obce Nová Kelča k požiaru chaty. Jej nadzemná časť celá zhorela, pivničná nebola požiarom zničená. Poškodený majiteľ vzniknutú škodu predbežne vyčíslil na 48.000 eur.

„Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiaru, ktorý po prvotnom obhliadnutí nevylúčil cudzie zavinenie. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou v prípade začal trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci,“ píše polícia.

Páchateľovi hrozí trest na 3 až 8 rokov

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová dodala, že zákon pre páchateľa tohto zločinu stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na tri až osem rokov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie