fbpx

Prepravka pre mačky letela z 11 metrov. Našlo sa v nej dieťa, matku zadržali

Na snímke prepravka pre mačku v ktorej bolo dieťa. Zdroj: X/😎lly-Land 🎗🕊 #JusticeForMahsaAmini

V Berlíne bola z tretieho poschodia bytového domu vyhodená prepravka pre mačky. Bolo v nej 21-mesačné dievčatko. Pri páde si zlomila ruky a nohy, ale jej život nie je ohrozený. Polícia zatkla jej 40-ročnú matku. Podľa prokurátora má psychické problémy. Informuje o tom portál idnes.cz.

Tragédiu objavila pracovníčka miestnej pizzerie, ktorú vyľakal zvláštny zvuk z debny ležiacej pred domom. Zistila, že v plastovom koši pre mačky sa nachádza malé dieťa, informoval denník Berliner Zeitung.

Pád z 11 metrov

Kôš spadol z tretieho poschodia bytového domu na Ortolfstrasse, ktorý sa nachádza vo výške 11 metrov, informoval denník Bild. Miestni obyvatelia si všimli, že v ten deň z okna spadlo viacero vecí. Napríklad mobilný telefón, fľaše a vrecia na odpadky. A tiež prepravka na zvieratá.

Privolaní záchranári previezli batoľa do nemocnice. Podľa nich batoľa nemalo žiadne život ohrozujúce zranenia, ale pri páde si zlomilo ruky a nohy.

Psychické problémy

Polícia matku na mieste činu zatkla. Jej druhé dieťa bolo odovzdané úradu pre starostlivosť o mládež. Prípad sa vyšetruje ako pokus o vraždu. Nie je isté, či kôš hodila priamo žena.

Podľa denníka Berliner Zeitung prokurátor uviedol, že u ženy sa objavili dôkazy o duševnej chorobe. Navrhuje preto, aby bola dočasne umiestnená do psychiatrického zariadenia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie