fbpx

Chceš dovolenku, ktorá ti nezruinuje peňaženku? TOTO sú najdostupnejšie destinácie

Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Patrick Pleul

Chcete ísť cez leto na dovolenku? Mnohí z nás snívajú o tom, že sa počas mesiacov jún, júl a august zbalí a ujde do inej krajiny zregenerovať sa a zrelaxovať. Nie je však náhoda, že tieto vysnívané letné mesiace sa zhodujú s hlavnou sezónou. Kde teda môžete svoje európske letné sny premeniť na skutočnosť bez toho, aby ste zruinovali svoju peňaženku?

Toto sú najdostupnejšie miesta v Európe na leto, podľa používateľov fóra Reddit.

Jadranské more v Budve v Čiernej Hore

Chystáte sa na leto k moru? Vydajte sa do Budvaru v Čiernej Hore, kde nájdete slnkom zaliate jadranské pláže, očarujúce stredoveké Staré Mesto a lacné ceny. Ubytovanie okolo 20 eur na noc, a ak pracujete z domu, mesačne vás to môže vyjsť len okolo 700 eur.

Preskúmajte pokojné zátoky, ako je pláž Galija, vzdialenú 20 minút jazdy od mesta, alebo sa vydajte 40 minút na sever do Kotoru – raja pre milovníkov mačiek s nádherným výhľadom na záliv Kotor z vrcholu stredovekého mesta.

Aby ste unikli davom na pobreží, jeden používateľ Redditu navrhuje, aby ste sa radšej vydali do hôr Čiernej Hory.

Vápencový masív Durmitor na severozápade krajiny je obľúbený pre turistiku, kaňony a ľadovcové horské jazerá. Nájdite tichšie – a lacnejšie – alternatívy v neďalekom kaňone Piva v Pluzine alebo sa vyberte na juh k Skadarskému jazeru blízko albánskych hraníc, odporúčajú.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3 4
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie