fbpx

Štát ponúka na predaj auto za smiešnu sumu. Takéto sú podmienky

Na snímke vpravo osobný automobil za veľmi nízku cenu. Zdroj: FREEPIK/wirestock, Ministerstvo financií SR

Štát predáva vozidlo značky Volkswagen, ktoré je možné získať približne za 1 300 eur. Auto je pojazdné, avšak nový majiteľ na ňom musí vykonať aj servis. Informuvuje o tom ministerstvo financií na svojom webe

Vozidlo, ktoré je na predaj, podľa slov ministerstva momentálne neslúži a v budúcnosti ani nebude slúžiť správcovi majetku štátu. To je aj dôvod jeho predaja. Konkrétne ide o nemocničné auto Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina. Automobil značky Volkswagen, model Passat AA Sedan je pojazdné a má platnú STK s emisnou kontrolou ešte pol roka. Ministerstvo informuje, že je v zlom technickom stave.

 Automobil za 1 300 eur

„Uvedený hnuteľný majetok – nemocničné vozidlo – momentálne neslúži a v budúcnosti ani nebude slúžiť správcovi majetku štátu – FNsP Žilina na plnenie úloh v rámci predmetu svojej činnosti alebo v súvislosti s ním. Vozidlo je pojazdné, s platnou STK a emisnou kontrolou ešte pol roka (do 14/12/2024). Vozidlo je v zlom technickom stave,“ píše sa v registri.

Nový majiteľ na ňom musí vykonať servis v podobe zadných stabilizátorov. Štát uvádza, že predné dvere sa horšie otvárajú, a odporúča zakúpenie nových pneumatík.

Ak má niekto o tento automobil záujem, musí doručiť svoju cenovú ponuku poštou alebo osobne do podateľne príjemcu najneskôr do 19. júna 2024 do 12.00 h na adresu žilinskej nemocnice: V. Spanyola č. 43, 012 07 Žilina. Primeraná cena za kúpu vozidla je 1 300,00 € bez DPH.

Domy za prijateľné ceny

Nedávno sme ťa informovali aj o ponuke domu, ktorý sa nachádza v okrese Rimavská Sobota. Nehnuteľnosť sa nachádza na adrese Rimavské Janovce 32 a ponúkajú ju za primeranú cenu približne 14-tisíc eur.

Záujemcovia musia uhradiť zábezpeku vo výške 1 400 €, ktorá sa vkladá na účet Štátnej pokladnice. Rodinný dom je síce v žalostnom stave, no za túto cenu si ho bez problémov prerobíš. Má navyše dobré základné vybavenie v podobe oplotenia, studne, prípojky NN aj spevnených plôch.

Ďalšou atraktívnou ponukou je rodinný dom so zastavanou plochou a nádvorím o rozlohe 522 m², situovaný v malebnej obci Strekov, okres Nové Zámky. Tento objekt s číslom 350 je na predaj spolu s polovičným podielom na príslušnom pozemku za výnimočnú cenu 4 280 € so zábezpekou 400 €.

Taktiež je na predaj podiel na nehnuteľnosti v historickom meste Banská Štiavnica, konkrétne na adrese Obrancov mieru 70. Táto ponuka zahŕňa polovičný podiel na nehnuteľnosti s katastrálnym označením LV č. 6249.

Celková cena je stanovená na 30 400 €, pričom záujemcovia musia predložiť zábezpeku pred podaním svojich ponúk.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie