fbpx

Nové detaily v prípade nálezu tela v Malom Dunaji. Polícia začala trestné stíhanie

Na snímke policajné autá na mieste nálezu. Zdroj: FACEEBOOK/Bernolákovo Online

V prípade včerajšieho nálezu tela v Malom Dunaji, polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Informuje o tom krajského riaditeľstvo policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Ako sme ťa včera informovali, v toku malého Dunaja v obci Zálesie pár kilometrov od Bratislavy sa našla zviazaná mŕtvola. Dnes predpoludním polícia poskytla nové informácie.

„V súvislosti s nálezom tela bez známok života, ktoré bolo nájdené včera (06. 06. 2024) vo vodnom toku Malého Dunaja, bolo zo strany povereného príslušníka Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia podľa § 149 zákona č. 300/2005 Z. z. trestného zákona,“ uviedla polícia.

„Za účelom zistenia presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie súdnej pitvy,“ dodali. Vyšetrovanie prípadu pokračuje. Bližšie informácie polícia poskytne, keď to umožní procesná situácia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie