VIDEO: Rodinný výlet sa zmenil na horor. Žirafa vytiahla batoľa z korby auta

Ilustračná fotografia (Zdroj: KWTX)

Výlet rodiny z Valley Mills v Texase sa zmenil behom niekoľkých sekúnd na horor. Žirafa vytiahla ich batoľa z korby nákladného auta.

V rezervácii Fossil Rim sa návštevníci môžu odviezť po ceste, kde sa voľne pohybujú exotické a ohrozené zvieratá, dokonca je dovolené kŕmiť zvieratá. Dvojročná Paisley Toten sa viezla na korbe pick-upu so svojou mamou a kŕmila všetky zvieratá, keď ju jedna žirafa náhodou schmatla za tričko a zdvihla do vzduchu, informuje portál kwtx.com.

Otec dvojročného dieťaťa Jason Toten priblížil moment, keď žirafa vytiahla jeho dcéru, ktorú na videu zachytilo auto za nimi. „Zastavili sme sa, aby sme nakŕmili žirafy, a ja som sa otočil, aby som sa pozrel von zadným oknom, a videl som, ako sa žirafa dostala blízko a potom dcéru len chytila ​​a už som ju nevidel,“ povedal.

Podľa Totena to bola úplná náhoda. „Paisley držala tašku a žirafa išla práve po taške, nie po nej,“ povedal otec. Našťastie sa nedostala príliš vysoko, pokým ju žirafa držala.

Keď spadla, jej mama ju zachytila. Nikto sa nezranil, ale aj tak to bol pre všetkých desivý moment. „Zastavilo sa mi srdce, zovrelo mi žalúdok… vydesilo ma to,“ dodal otec dievčaťa.

V čase incidentu pravidlá cestnej premávky Fossil Rim umožňovali návštevníkom jazdiť na korbe nákladného auta, pokiaľ vedľa sedela dospelá osoba a každý vo vozidle sa mohol v prípade núdze bezpečne ukryť.

Po incidente zmenila rezervácia Fossil Rim svoje pravidlá a teraz sa od návštevníkov vyžaduje, aby zostali vo svojom vozidle po celú dobu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie