fbpx

Tento fetiš muži pri sexe milujú. Profesionálna spoločníčka odhalila poriadnu bizarnosť

Na snímke vľavo profesionálne spoločníčka. Zdroj: Instagram/gigi.patsy, Freepik

Gigi Patsy je ambasádorkou Vivastreet a pracuje v tejto funkcii viac ako dva roky. Teraz prezradila, ako pomáha napĺňať najdivokejšie fantázie klientov. Každý má totiž svoje vlastné predstavy a fantázie.

Niektorí o tom môžu byť otvorení, zatiaľ čo iní sa hanbia to prijať. Teraz jedna žena prezradila, ako rada plní pre svojich klientov všetky druhy fetišov.

Gigi Patsy je ambasádorkou Vivastreet, utajovanej webovej stránky pre sprevádzanie a zoznamovanie, pričom túto úlohu vykonáva už viac ako dva roky. Miluje stretnutia s mužmi, aby splnila ich najdivokejšie fantázie.

Zvláštna fetiš

Teraz Gigi prezradila, ako je šteklenie fetiš, ktorý sa za posledných pár mesiacov stal populárnym. „Prvýkrát som sa stretla s tým stretla, keď ma klient náhodne začal štekliť počas sexu. Bola to normálna rezervácia a on nespomenul žiadne konkrétne problémy alebo záujmy. Zastavila som sa uprostred sexu, aby som sa ho spýtala, čo robil. Opýtala som sa ho, či ma šteklí, on však odpovedal, že nie,“ povedala Gigi.

Napriek tomu, že sa Gigi pýtala, čo sa v tej chvíli deje, neprekážalo jej to. Profesionálna spoločníčka z Hertfordshire začala pracovať v tomto odvetví ako tzv. „cam girl“ (spoločníčka cez webkameru, pozn. red.). Gigi, ktorá teraz pracuje vo svete sexu, vždy rada vyhovie rôznym fantáziám a fetiši, ktoré chcú mnohí klienti preskúmať.

Priznala: „Aj pre mňa je zábavné skúšať nové veci. V súčasnosti však dostávam aspoň jednu rezerváciu týždenne, kde ma niekto požiada, či ma môže poštekliť alebo či môžem poštekliť ja jeho. Môže to byť kdekoľvek od podpazušia a bokov až po chodidlá, kdekoľvek, kde je to veľmi citlivé. Väčšinou je to len rukami počas sexu. Ale inokedy si to ľudia žiadajú ako formu predohry. Ľudia prichádzajú a stretávajú sa so mnou, aby si trochu uleteli z reality, zabudli na starosti ich každodenného života a, samozrejme, aby sa uvoľnili.“

Gigi často tvrdila, že uvoľnenie pochádza zo šteklenia. Umožňuje im naozaj popustiť uzdu a vzdať sa kontroly, a to aj v iných momentoch, dokáže ich skutočne rozosmiať. Na záver dodala: „Každý vždy odchádza z mojich stretnutí mimoriadne uvoľnený a dobre sa zabaví. Dokonca niekedy milujem miešanie vecí. Buď by som našla rôzne spôsoby, ako ich poštekliť, či už je to pierko, prachovka alebo dokonca vlasy.“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie