fbpx

FOTO: Vodička po náraze do stromu zostala zakliesnená v aute. Na pomoc prišli leteckí záchranári

Snímka z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

K dopravnej nehode došlo pri obci Horovce v okrese Púchov. Pri náraze do stromu ostala mladá vodička vo vozidle zakliesnená. Informujú o tom na sociálnej sieti leteckí záchranári, ktorí boli tiež privolaný na pomoc.

Dopravná nehoda sa stala v pondelok (3.6.) predpoludním pri obci Horovce v okrese Púchov. 19-ročná vodička ostala po náraze do stromu zakliesnená v aute.  „Po jej vyslobodení hasičmi si ju do svojej starostlivosti prevzala posádka leteckých záchranárov,“ uviedla letecká záchranná služba na sociálnej sieti.

Mladá žena bola pri vedomí, no okolnosti nehody si nepamätala.

„Lekár jej na mieste poskytol primárne ošetrenie a s úrazom hlavy, krku a hrudníka bola v stabilizovanom stave vrtuľníkom prevezená na ďalšie vyšetrenie do FN v Trenčíne,“ doplnili.

Podľa polície pri prejazde ľavotočivou zákrutou pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. Následne prešla pravou časťou vozidla mimo vozovku.

„Po prejdení viac ako 23 metrov sa jej podarilo vrátiť na vozovku do protismeru. Aby sa vrátila späť do svojho pruhu strhla prudko riadenie doprava, v dôsledku čoho došlo k pravotočivému obráteniu vozidla a nárazu jeho bočnou časťou do stromu,“ uviedla polícia.

Ďalšie okolnosti a príčiny polícia objasňuje.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie