fbpx

Pri Žabokrekoch došlo k vážnej dopravnej nehode. Zasahoval vrtuľník

Na snímke nehoda pri Ostraticiach. Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Nehoda na ceste III/1745 medzi Ostraticami a Žabokrekmi nad Nitrou v okrese Partizánske si v pondelok ráno vyžiadala dvoch vážne zranených ľudí. Jednému zranenému po čelnej zrážke dvoch vozidiel pomáhali leteckí záchranári z Trenčína. TASR o tom informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air – Transport Europe Zuzana Hopjaková.

„Posádka leteckých záchranárov si do svojej starostlivosti prevzala 24-ročného muža, ktorý utrpel vážne poranenia viacerých častí tela. Lekár mu poskytol neodkladné zdravotné ošetrenie, bol uvedený do umelého spánku a po preložení na palubu bol s tzv. polytraumou letecky prevezený do Fakultnej nemocnice v Nitre,“ uviedla Hopjaková. Druhý, ťažko zranený pacient podľa nej zostal v starostlivosti pozemných záchranárov.

Úsek cesty tretej triedy zostal po raňajšej nehode neprejazdný, vodiči môžu využiť obchádzkovú trasu cez Livinu a Nadlice. Na mieste zasahovali i hasiči.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie