fbpx

Postrelil Fica, z jeho manželky je štvaná zver. Tá prezradila, čo jej atentátnik napísal z cely

Po celé manželstvo bola Elena 71-ročnému Cintulovi oporou. zdroj: X/Ray J Politika, Reprofoto/Pluska

Keď sa 15. mája rozhodol Juraj Cintula vystreliť na premiéra Roberta Fica, navždy poznamenal aj život svojej manželky Eleny. Tá sa verejnosti od osudného dňa stránila, teraz však poskytla exkluzívny rozhovor webu Nový Čas. Zdôraznila, že o jeho pláne nemala najmenšie tušenie a prezradila, čo jej životný partner napísal v liste z cely. Podľa médií žena posledné týždne žije ako štvaná zver.

Ako možno viete, aktuálne je Juraj Cintula v nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. Informujú hitky.sk. Tam zrejme podstúpi aj očakávanú sériu psychotestov. Tie by mali odhaliť to, či je z hľadiska psychológie a psychiatrie jeho zdravotný stav „normálny”.

Po celé manželstvo bola Elena 71-ročnému Cintulovi oporou. O to väčší šok zažila, keď jej 15. mája strážcovia zákona oznámili, že je jej muž atentátnik. V osudný deň – vo chvíli, keď bol premiér Fico prevezený do nemocnice a bojoval o život – prebehol výsluch a domové prehliadky.

Pred verejnosťou sa skrývala, z bytu po nutných úkonoch odišla na neznáme miesto. Teraz poskytla exkluzívny rozhovor Novému Času.

„Je mi všelijako,“ priznala žena, ktorá teraz podľa webu žije ako štvaná zver. Ťažko hľadala slová, aby opísala situáciu, v ktorej sa činom svojho manžela ocitla.

Sú na neho dobrí

Od osudného dňa, keď jej Cintula tvrdil, že odchádza do Bratislavy na zhromaždenie – ktoré sa skutočne v daný deň konalo – s manželom nehovorila. Navštíviť ho vo väznici v Trenčíne taktiež nemôže. „Nedá sa za ním ísť, ale napísal mi list,“ prezradila.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie