fbpx

Plechovku poslala do smetiaka až elegantná pätička. Kuriózne VIDEO baví sociálne siete

Zdroj: YouTube/KurioVerso

Netušený talent v sebe odhalil muž, ktorému sa neuveriteľným spôsobom podarilo nasmerovať prázdnu plechovku do smetiaka. Situáciu z dvoch uhlov zachytili bezpečnostné kamery, ktorých zábery bavia používateľov sociálnych sietí.

Na záznamoch z tohto mesiaca je vidieť, ako hlavný aktér prichádza domov, ale ešte pred vstupom do objektu zdvihne na chodníku veko smetného koša. Chce uľahčiť prácu žene, ktorá stojí vo dverách a odhadzuje prázdnu plechovku v nádeji, že sa na vzdialenosť asi dvoch metrov do kontajnera trafí.

Netrafil, pretože plechovka sa odrazila od okraja smetného koša smerom von. Muž držiaci veko kontajnera ale všetko zachránil. Niekoľkokrát pravou nohou odvrátil dopad plechovky na zem, pričom raz sa nádoba ešte odrazila od steny domu.

Aktér bol svojim výkonom zjavne sám prekvapený a na jeho tvári sa objavil úsmev. Prejavmi uznania sa to teraz hemží v komentároch na sociálnych sieťach.

@scott.whitehouse5 luckily for me my eufy security caught it from another angle…!! #notoncebutwice #lucky #cctv #eufy #fyp #viral #carlsberg #tiktok #fluke #bin #rubbish #pepsi #cocacola #derbyshire #chesterfield #moves #instagram #boom #topbins #britainsgottalent #english #europe #foryoupage #bbc #skysports #london ♬ original sound – Scott whitehouse

„Ak by tento moment nezachytili bezpečnostné kamery, asi by tomu nikto neuveril,“ poznamenal jeden z diskutujúcich. „Ten chlapík by si zaslúžil kontrakt od najlepšieho futbalového klubu“ alebo „Brazílsky národný tím už volá“, uviedli ďalší.

Iný komentár vyznel trochu neprajne. „Stavím sa, že sa ti to druhýkrát nepodarí,“ napísal jeho autor. Iný to vykompenzoval slovami: „Ježiš ťa miluje!“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie