fbpx

Adela a Viktor Vinczeovci na adoptovaného syna Maxa hovoria dvoma jazykmi. Prezradili, ako ho chcú vychovať

Adela a Viktor Vinczeovci. Zdroj: TV Markíza

Moderátori Adela Vinczeová (43) a Viktor Vincze (33) v máji oficiálne adoptovali syna Maxa. Na Instagrame zverejnili fotku spokojnej rodiny a prezradili, ako sa syna rozhodli vychovávať.

Manželia Vinczeovci o dieťa požiadali v roku 2020, chlapčeka dostali o dva roky neskôr a až tento rok sa stal oficiálne ich synom. V rozhovore pre Denník N prezradili, že im syn Maximilián zmenil vzťah.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Viktor Vincze (@viktorvincze)

„Neprekvapilo ma vôbec nič, pretože som do toho nešla so žiadnym očakávaním. Skôr som to čakala horšie na základe rozprávania iných rodičov, ktorí nezatajujú pravdu o rodičovstve,“ hovorí Adela s tým, že Max je veľký parťák.

„Obávali sme sa ale, aký to bude mať vplyv na náš vzťah. A to sme si museli trochu ustáť, pretože v kombinácii s únavou, nespánkom, chaosom, ktorým sa predierate, tak my, ktorí sme sa sedem rokov nehádali, sme mali zrazu také výšteky,“ popísala s tým, že si to však uvedomovali. Podľa nej je zásadné nesnažiť sa za každú cenu, aby sa to už neopakovalo, ale prijať to ako normálne.

„Človek totiž, keď má výčitky z toho, že to nejako nezvládol, na seba potom vyvíja ešte väčší tlak a viac sa stretá v tom, že nezvláda vzťah alebo rodičovstvo,“ myslí si Vinczeová.

Syna vedú k poriadku a rozhodli sa mu uľahčiť učenie cudzieho jazyka tým, že na neho rozprávajú od malička aj po anglicky.

„Od začiatku sme bilingválna domácnosť. Adelka s ním hovorí slovensky, ja len anglicky. Takže ona je ‚mamička‘ a ja som ‚daddy‘,“ popísal Viktor Vincze na Instagrame, kde sa rozhodli neukazovať synovu tvár. „Necháme to na jeho rozhodnutí,“ povedal k tomu Vincze.

Môže sa stať, že Maximilian nebude ich jediným adoptívnym dieťaťom. „Keby sa tej istej matke náhodou narodilo ďalšie dieťa, úrady budú prioritne kontaktovať nás, aby spojili súrodencov. To sa môže stať zajtra, alebo tiež nikdy,“ popísal situáciu Vincze.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie