fbpx

Z nevesty sa dvanásť dní po svadbe vykľul muž

Ilustračná fotografia. Zdroj: freepik.com

Veľké rozčarovanie a šok prežil 26-ročný Indonézčan, ktorý dvanásť dní po svadbe zistil, že jeho nevestou a teraz „manželkou“ nie je žena, ale muž. Zoznámili sa prostredníctvom internetu a dlhšie ako rok spolu komunikovali, než došlo k sobášu. Ako sa napokon ukázalo, rovnako starému podvodníkovi išlo iba o majetok. Správu priniesli novinky.cz.

Dvojica sa spoznala na sociálnej sieti Instagram a po nejakej dobe flirtovania na diaľku sa dohodla aj na osobnom stretnutí. Budúci ženích podľa denníka South China Morning Post rešpektoval, že jeho „vyvolená“ menom Adinda pri všetkých stretnutiach nosila tradičné moslimské ošatenie vrátane šatky na hlave. Považoval to za prejav oddanosti islamu.

Keď prišla reč na svadbu, Adinda tvrdila, že už nemá žiadnu rodinu, ale že napriek tomu ako veno prinesie aspoň päť gramov zlata. Sobáš sa konal tento rok v apríli v úzkom kruhu ženíchovej rodiny v provincii Naringgul na ostrove Jáva.

Krátko po svadbe ale pojal ženích podozrenie, že niečo nie je v poriadku. Adinda odmietala komunikovať s jeho rodinou, stále doma nosila odev zahaľujúci celé telo a hľadala rôzne výhovorky, aby sa vyhla intímnemu kontaktu. Tvrdila napríklad, že jej je nevoľno alebo že má menštruačný cyklus.

Novomanžel preto začal pátrať a zistil, že jeho vyvolená nie je žiadny sirota. Prepracoval sa až k rodičom podvodníka, ktorí sú živí a zdraví a o svadbe ani predchádzajúcom vzťahu nemali ani tušenie.

Tí šokovanému novomanželovi tiež povedali, že Adinda je v skutočnosti muž, ktorý sa už od roku 2020 prezlieka do ženských šiat. Podvedený okamžite všetko oznámil na polícii a dožadoval sa zrušenia sobáša.

Má vysoko postavený hlas

Kriminalisti podvodníka zatkli. Pri výsluchu sa priznal, že sa chcel dostať k majetku podvedeného muža a že spomínaných päť gramov zlata bol len maskovací manéver.

Sudca ho medzitým poslal do väzby, kde mladý muž čelí obvineniu z podvodu. Za to mu hrozia až štyri roky väzenia.

Vyšetrovatelia boli prekvapení, ako je možné, že sa podvodníkovi tak dlho darilo maskovať svoju identitu. „Má vysoko postavený, žensky znejúci hlas,“ uviedol jeden z policajtov s tým, že svoje urobil aj mejkap. „Na svadobných fotkách skutočne vyzerá ako žena,“ dodal.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie