fbpx

Slovenskému spevákovi našli ďalší nádor: Prezradil, ako sa mu darí

Otto Weiter. Zdroj: FB/ Otto Weiter

V médiách sa v posledných dňoch objavili neradostné správy v súvislosti so zdravotným stavom obľúbeného speváka Otta Weitera. Spevákovi, ktorý sa pred dvoma rokmi liečil s rakovinou hrubého čreva, mali teraz lekári diagnostikovať rakovinu prostaty. Weiter ale pre TN.cz potvrdil, že túto správu mu lekári povedali už pred dvoma rokmi. Podľa svojich slov sa navyše cíti skvele a naplno sa venuje práci.

Exkluzívne pre TN.cz uviedol spevák celú situáciu na pravú mieru. Rakovinu prostaty mu vraj totiž diagnostikovali už pred dvoma rokmi, keď sa liečil s rakovinou hrubého čreva. Vtedy mu lekári dávali len minimálnu šancu na prežitie.

„To, že mám ďalší nádor, je vec stará dva roky. Vtedy mi vyoperovali 35 cm čreva kvôli dvom nádorom a už vtedy našli ďalší nádor na prostate,“ povedal. Je vraj pod dohľadom lekárov a pravidelne chodí na odbery krvi a vyšetrenia.

„Každé dva až tri mesiace ma posielajú na CT alebo magnetickú rezonanciu a sledujú ma,“ dodal.

„Zatiaľ je to v dobrom štádiu, lekári hovoria, že je to super. Nemám žiadne metastázy. Len to sledujú a nič iné sa nedeje. Som absolútne v pohode,“ zdôraznil. Pretože sa navyše už roky lieči aj so srdcovým ochorením, lekári preňho dokonca vymysleli špeciálnu prezývku. „Hovoria mi mimozemšťan,“ zveril sa pobavene.

Aj napriek chorobe sa naplno venuje svojej práci a rozhodne sa nenudí. „Pracujem, koncertujem, režírujem, píšem scenáre, som v poriadku, nič sa nedeje,“ povedal. V súčasnej dobe navyše dokonca pripravuje aj televízny program Otto Weiter Show.

Na jednom z jeho posledných koncertov dokonca ako hosť vystupoval aj taliansky hudobník Davide Mattioli, ktorého vraj správy zo slovenských médií poriadne vydesili. Ihneď tak údajne skontaktoval ďalšieho talianskeho umelca, a to speváka Drupiho, ktorý Weiterovi ponúkol, že sa môže liečiť u jeho lekára. „Pobavilo ma to,“ smial sa Weiter.

Ten chce hlavne dodať silu všetkým ľuďom, ktorí s onkologickým ochorením bojujú. „Ide sa ďalej. Je to o pozitívnom myslení. Vďaka tomu, že ďalej pracujem, koncertujem, som veselý a na koncerte skáčem po reproduktoroch, tak im dávam silu,“ uzavrel spevák.

Ako pripomína web topky.sk, Weiter roku 2020 náhle prišiel o milovanú manželku Andreu Fischerovú. Napriek nepriazni osudu ale našiel oporu v speváčke Petre Maxinovej, ktorú si vzal vlani za manželku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie