fbpx

V Stropkove pohltil požiar jednoduché obydlia. Zasahovali viacerí hasiči (aktualizované)

V Stropkove horeli jednoduché obydlia, zasahovali tam hasiči. Zdroj: FOTO TASR/Maroš Černý

Celkovo 21 hasičov zasahovalo pri požiari jednoduchých obydlí na ulici Za jarkom v Stropkove. Doposiaľ neboli hlásené žiadne zranenia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová.

Požiar obydlí na ulici Za jarkom v Stropkove sa zasahujúcim hasičom podarilo po viac ako dvoch hodinách lokalizovať. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová, naďalej pokračujú v likvidačných prácach.

„Pri zásahu profesionálnym hasičom asistujú aj členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí (DHZO) Chotča, Breznička, Bukovce a Havaj. Príčina vzniku požiaru bude predmetom zisťovania. Z miesta udalosti nie sú hlásené žiadne zranené osoby,“ uviedla Knišová.

Požiar bol ohlásený krátko pred 12.30 h. Hasiči po príchode na miesto prieskumom zistili, že ide o požiar o rozlohe približne 30 krát 60 metrov. Na mieste udalosti zasahovalo 21 príslušníkov HaZZ z viacerých hasičských staníc v rámci Prešovského kraja.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie