fbpx

Toto sú najhoršie hodnotené slovenské filmy. Účinkujú v nich obľúbené mená Slovákov

Na snímke vľavo herec Marián Labuda ml., vpravo Ján Koleník. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Niekedy sa nejaký film proste nevydarí. Príkladom sú aj slovenské filmy, ktoré sme zaradili do tohto rebríčka. Nájdeš v nich filmy, kde účinkujú mená ako Ján Koleník či Karel Gott. A aj tak to tomu filmu, očividne, nepomohlo. 

Hodnotenia pridávajú recenzenti na Česko-slovenskú filmovú databázu známu ako ČSFD. Práve tam sme sa dostali na úplný koniec zoznamu slovenských filmov, ktorý je zoradený podľa hodnotenia.

5. Cinka Panna (22 % hodnotenie)

Najslávnejšia cigánska primáška Cinka Panna žila v 18. storočí na pomedzí dvoch svetov: šľachty, pre ktorú hrávala, a cigánskej komunity, v ktorej žila. Predaná do manželstva podľa tradície, túžila uspieť v tradične mužskej profesii a stať sa prvou primáškou. Tento cieľ si však vyžadoval veľké obete. Historický a výpravný príbeh zachytáva jej boj o uznanie a miesto vo svete, ukazujúc, že aj keď sa doba a kostýmy menia, ľudské problémy zostávajú rovnaké. Týmto sa príbeh stáva nadčasovým.

„Niečo medzi odpadom a jednou hviezdičkou. No skôr tú jednu hviezdičku, ale to hlavne kvôli tomu, že som po 20 minútach už na to nepozeral, takže som si nestačil dostatočne pokaziť chuť, aby som to pochoval úplne. Ale na svoju obhajobu k môjmu hodnoteniu chcem len povedať, že verím každému komu sa to páčilo, pretože viem, prečo práve mne sa to nepáčilo. Nechcem byť zlým prorokom, ale mám pocit, že sa toto do top 200 najšialenejších filmov dostane,“ povedal svoj názor recenzent.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3 4 5
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie