fbpx

V Žiline zranil elektrický prúd dvoch mužov. Na mieste zasahoval vrtuľník

Ilustračná snímka.Zdroj: TASR

Pri štvrtkovom (30. 5.) rannom požiari trafostanice na Kamennej ulici v Žiline sa vážne zranili dvaja muži. Obaja boli zasiahnutí elektrickým prúdom pri prepájaní káblov v trafostanici. Informujú o tom noviny.sk.

Podľa portálu obaja zranení muži utrpeli popáleniny. Pri udalosti zasahovali hasiči aj zdravotní záchranári. Hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline Zuzana Fialová potvrdila, že oboch pacientov po vyšetrení transportovali letecky do Košíc, píše TASR.

„Obaja pacienti boli privezení na urgentný príjem žilinskej nemocnice, kde im boli zrealizované vyšetrenia a ošetrenia popálených plôch. Následne boli transportovaní na pracovisko do Košíc,“ uviedla hovorkyňa.

Miroslav Gejdoš, hovorca spoločnosti Stredoslovenská distribučná (SSD) Miroslav Gejdoš informoval, že k incidentu došlo v trafostanici, ktorá nepatrí SSD. „Naši zamestnanci trafostanicu následne odpojili od sústavy, ale neevidovali sme žiadnu požiadavku na zaistenie zariadenia pred prácami, pri ktorých došlo k incidentu,“ uviedol.

Udalosť sa stala pri obchodnom centre v žilinskej časti Bánová. Obchodné centrum na sociálnej sieti informovalo, že práve vo štvrtok bude z technických príčin zatvorené.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie