fbpx

FOTO: Jan Bendig mal autonehodu. Jeho luxusné auto je na odpis, tvrdí spevák

Snímka zo spevákovej autonehody. Zdroj: INSTAGRAM/Jan Bendig

30-ročný spevák Jan Bendig mal autonehodu. V stredu popoludní sa jeho biely mercedes zrazil s iným autom na pražskom Barrandovskom moste. Na miesto nehody okamžite dorazili záchranári a hasiči. Nehoda sa zaobišla bez vážnejších zranení, informuje o tom portál idnes.cz.

„Najviac som sa v živote bál toho, že som si ho pravdepodobne privolal myšlienkami. Vždy som sa bál autonehody, keď som chodil na koncerty. Možno to nie je až také samozrejmé, ale v aute som strávil nespočetné množstvo hodín ročne a vlastne celkovo veľa dní. Vždy som taká šťastná, keď sa po týždni koncertov vrátim domov, objímam a hladím svoju psiu svorku. Včera som mal autonehodu, ktorú som našťastie nezavinil ja, ale pani šoférka, ktorá nestihla zabrzdiť v zápche. Bola to neuveriteľná rana a veľký šok,“ opísal vo štvrtok Jan Bendig v príspevku na Instagrame.

„Aj keď to tak na fotkách nevyzerá, moje auto je úplne na odpis. Ale čo už. Hlavné je, že mne, vodičke a jej malej dcérke sa okrem pár modrín nič nestalo. Posielam pozitívnu energiu a lásku všetkým kolegom, ktorí za vami každý týždeň jazdia stovky kilometrov, aby vám svojou hudbou vyčarili úsmev na tvári, a všetkým vodičom, ktorí kvôli svojej práci trávia väčšinu času na cestách. Keď sa dnes alebo zajtra vrátia k vám domov, objímte ich a povedzte im, že ich máte radi. Som rád, že môžem napísať tieto, aj keď smutné, riadky, pretože to možno mohlo byť horšie,“ dodal spevák, ktorého partner a manažér Lukáš Rejmon bol v čase nehody v aute s ním.

Ako sme ťa už informovali, vážnu nehodu mal tento rok aj Bendigov brat Marsell, keď sa vo februári vracal z koncertu v Znojme, kde vystupoval spolu so speváčkou Luciou Bikarovou. Manažér Marsell Bendiga vtedy nezvládol riadenie a narazil do zvodidiel.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Bendig (@bendigjan)

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie