fbpx

VIDEO: V Pezinku zažili cirkus hrôzy. Takmer podpálili pódium, vrhač nožov porezal partnerku. Krv a plamene sledovali deti

Na snímke vpravo hasenie požiaru v cirkuse v Pezinku. Zdroj: Pixabay, Facebook/Pezinok

V Pezinku vyvolalo ošiaľ cirkusové predstavenie, ktoré však mnohých pobúrilo. Diváci sa k tomu začali rozhorčene vyjadrovať na sociálnych sieťach, kde sa však názory rôznia. Ako prvý si všimol portál Regióny.

Obyvatelia Pezinka sa tešili z cirkusového predstavenia v ich meste, no miesto radosti mnohí opisujú znechutenie a traumu. Tú zažili najmä deti. „Kto váhate, nechoďte do cirkusu. Deti majú traumu, a my tiež. Nezvládnuté zvieratá, skoro vbehli medzi deti, podpálené pódium, padajúci artisti (nie schválne), nakoniec vrhač nožov porezal na čele partnerku a deti ju videli krvácajúcu, vystrašenú. Za nás nikdy viac,” napísala negatívnu recenziu pani Vlasta.

V komentároch sa rozvinula búrlivá debata. „To bolo hrozné. Najprv sa podpálili, potom jej s nožom čelo rozbil, no hrôza. Šašo nič… dajaký Joker pre dospelých. Hrozné aj vystúpenia,“ uviedla Kristína.

Samozrejme, objavili sa aj opačné komentáre, ktoré cirkus hájili a zlú skúsenosť s ním nemali. „Nehnevajte sa, ale trošku ste to prehnali. Boli sme dnes a nikto z nás traumu nemá. Áno, bolo tam zranenie pri čísle s nožmi, ale takto odlákať ľudí mi príde tvrdé. Mojej dcérke sa napríklad veľmi páčilo, minulý rok aj tento,“ napísala Lívia.

Podľa programu cirkusu v ňom účinkujú artisti z Rumunska, Poľska, Maďarska aj Anglicka.

Medzinárodný program zahŕňa vrhača nožov, žongléra, hadieho muža, vzdušný balet, hltača ohňa a výcvik rôznych zvierat, ako sú ťavy, poníky a psíky.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie