fbpx

Psie aerolinky úspešne odštartovali. Záujem o drahé lístky prekvapil

Psie aerolinky úspešne odštartovali prvým letom. Zdroj: X/@nexta_tv

Letecká spoločnosť Bark Air ponúka unikátnu službu pre majiteľov psov, ktorí chcú cestovať so svojimi miláčikmi v pohodlí a bez stresu. So špeciálne prispôsobenými lietadlami získala 15-tisíc žiadostí o rozšírenie svojich destinácií. Aj keď ceny leteniek nie sú najnižšie, záujem o ne trhá rekordy. Bark Air momentálne operuje medzi New Yorkom, Los Angeles a Londýnom. Informuje agentúra Reuters.

Nemáte súkromné lietadlo, ale chcete so sebou vziať svojho psa všade, kam idete? Letecká spoločnosť Bark Air má riešenie. Minulý týždeň uskutočnila svoj prvý let. V lietadle je všetko prispôsobené tak, aby sa psy cítili ako doma, pričom už dostali 15-tisíc žiadostí o pridanie nových destinácií.

Záujemcovia si budú musieť pripraviť vyššiu sumu. Najlacnejšie letenky začínajú na 6-tisíc amerických dolárov (cca 5 500 eur).

Generálny riaditeľ Bark Air, Matt Meeker, uvádza, že podnikateľský nápad vznikol zo snahy prepraviť jeho nemeckú dogu. „Psom vychádzame maximálne v ústrety, snažíme sa znížiť ich úzkosť a stres, aby mali počas letu čo najpohodlnejší zážitok a nebáli sa,“ povedal.

Aerolinky počas letu ponúkajú občerstvenie a kabína je vybavená upokojujúcimi pomôckami, ako sú feromóny, hudba a uteráky, aby sa psy cítili pohodlne.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie