Počas včerajšieho dňa mala známa speváčka letieť z Amsterdamu do Veľkej Británie. Minaj však napokon skončila v rukách polície pre podozrenie z pokusu o vývoz ľahkých drog. Podľa informácií BBC napokon skončila len s pokutou a bolo jej umožnené pokračovať v ceste.

V tomto čase však mala speváčka vystupovať na koncerte, kde na ňu čakali tisíce ľudí. Koncert nestihla, návštevníkom o jeho zrušení organizátori povedali až v čase, kedy mala vyjsť na pódium. To fanúšikov poriadne naštvalo a na sociálnych sieťach vyjadrili svoje sklamanie a hnev.

Takúto reakciu fanúšikovia nečakali

K nepríjemnej situácii sa vyjadrila aj obvinená speváčka. Väčšina fanúšikov pravdepodobne čakala jej ospravedlnenie, avšak ničoho takého sa nedočkali. Má naopak pocit, že celé zrušenie koncertu bolo vopred naplánované ako spiknutie proti nej.

„Snažia sa ma zastaviť, aby som chodila na svoje šou. Zobrali mi moje tašky predtým, než som ich mohla vidieť. Hovoria mi, že čakajú na colníkov. Takto to dopadne, keď ľudia platia veľké peniaze za to, aby mi sabotovali turné. Všetko, čo sa tu deje, je protizákonné,“ napísala speváčka.

„Povedala som vám, že sa ma snažíte zdržať, aby ste mohli písať negatívne príbehy. Žiarlivosť je choroba. Zvyšok poznáte,“ hovorí speváčka. Jej zástupcovia okamžite nereagovali na jej vyjadrenia.

Rapperka narodená v Trinidade je známa najmä svojimi hitmi „Super Freaky Girl“, „Anaconda“ a „Starships“, dodal portál NPR.

Počas svojej kariéry bola nominovaná na 12 cien Grammy. Koncert v Manchestri je súčasťou jej turné „Pink Friday 2“, ktoré zahŕňa zastávky v Paríži, Poľsku, Nemecku, Rumunsku a Švajčiarsku.