fbpx

V Ivanke pri Dunaji ju napadol starší muž. Polícia hľadá svedkov incidentu

Ilustračná fotografia (Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Bežná prechádzka s domácimi miláčikmi sa včera (23.5.) pre mladú ženu zmenila na nočnú moru. V blízkosti jazera v Ivanke pri Dunaji ju fyzicky napadol starší muž. Podľa zverejnených informácií žena utrpela viaceré zranenia. Polícia hľadá svedkov incidentu, informovala o tom na sociálnej sieti.

„Policajti príslušného útvaru Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci sa v súčasnosti intenzívne zaoberajú objasňovaním okolností incidentu, ku ktorému došlo v priebehu štvrtkového popoludnia (23. 5.),“ uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Doplnil, že policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony s cieľom náležitého objasnenia tohto prípadu, ako aj vyvodenia trestnoprávnej zodpovednosti.

„Súčasne sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade ak ste boli svedkami tohto incidentu prípadne disponujete informáciami ktoré by pomohli objasniť tento incident, kontaktujte políciu,“ vyzýva občanov polícia na sociálnej sieti.

Ľudia tak môžu urobiť na bezplatnom čísle 158, formou súkromnej správy na sociálnej sieti, prípadne môžu prísť osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie