fbpx

Budovu pošty v Revúcej evakuovali pre obálku s bielym práškom. Údajne bola adresovaná Andrejovi Dankovi

Andrej Danko dostal zásielku. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Jakub Kotian

Budovu pošty v Revúcej v pondelok poobede evakuovali. Zamestnanci tam našli obálku s bielym práškom. Potvrdila to hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová.

Hovorkyňa priblížila, že na miesto prišli hasiči i polícia. Vyslaní tam podľa nej boli aj experti z Kontrolného chemického laboratória, ktorí zásielku prevzali na analýzu. Prípad je v štádiu dokumentovania a vyšetrovateľ z Revúcej začne trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie.

TV Noviny informujú, že obálka bola adresovaná podpredsedovi parlamentu a šéfovi SNS Andrejovi Dankovi.  Zaujímavosťou je, že Danko z Revúcej pochádza. Obálku niekto vhodil do schránky pred poštou. Keď ju pracovníčka vybrala, začal sa z nej sypať biely prášok.

„Príslušníci v protichemických oblekoch obálku zaistili a odovzdali kontrolnému chemickému laboratóriu zo Slovenskej Ľupče,“ povedal veliteľ zásahu HaZZ Revúca Lukáš Siman. Otrava sa u žiadnych osôb nepotvrdila, všetci sú v poriadku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie