fbpx

Rodinná tragédia v Rohožníku: Obec vyhlásila zbierku pre deti, z ktorých sa stali polosiroty

Snímka z miesta tragédie v Rohožníku. (Zdroj: REPROFOTO FACEBOOK/Juraj Hajdin TV JOJ)

Obrovská tragédia sa stala v obci Rohožník v okrese Malacky ešte koncom apríla. Manžel bol na mieste mŕtvy a dve deti s ich mamou, odviezli do nemocnice. Obec teraz prosí o pomoc pre dve polosiroty. O udalosti informuje portál bratislava.zoznam.sk.

Tragédia, pri ktorej boli dobodaní muž a žena, otriasla celým Slovenskom. „Operačné stredisko ZZS SR vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci do bytového domu v okrese Malacky odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u muža,“ priblížili záchranári.

O život prišiel 47-ročný muž, ktorého mala dobodať jeho 39-ročná manželka Siobhan. Sedemročné dievčatko Eleanor a trojročný chlapec Milan našťastie útok prežili, ale psychickú traumu si budú niesť dlho.

Eleanor mala zlomenú kľúčnu kosť a Milanko vážne bodné zranenia v oblasti hlavy. Nôž zasiahol aj jeho oko. Celá tragédia skončila telefonátom dieťaťa, ktoré prosilo o pomoc.

Obec založila zbierku, chce deťom pomôcť

V Rohožníku pripravili zbierku pre deti, ktoré zostali bez oboch rodičov. Ich ďalší život asi nebude najjednoduchší, a preto im chce obec vyzbierať aspoň peniaze na lepšiu budúcnosť.

Svoju zbierku zverejnili aj na sociálnej sieti. “Možno ste to zachytili a možno nie. Nedávno sa v Rohožníku stalo nešťastie. Eleonor a Milanko zostali bez oboch rodičov a najbližšie obdobie bude pre nich nesmierne náročné a ťažké. Spojme sa a buďme SÚDRŽNÍ. Vytvorme im ľahší štart do nového života. Ak každý z nás prispejeme čo i len malou čiastkou, bude to pekné gesto pre tieto deti,”uviedla samospráva.

Transparentný účet vznikol v spolupráci so starostkou Annou Čermákovou Sojkovou zo Sološnice.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie