fbpx

VIDEO: Autu praskla pneumatika. Kotúľalo sa naprieč plnou diaľnicou

Ilustračná fotografia. Zdroj: Freepik.com

Hororová dopravná nehoda sa odohrala začiatkom mája na diaľnici pri východočínskom meste Gaomi. Za hustej premávky jednému osobnému autu zrejme praskla pneumatika, následkom čoho vozidlo dostalo šmyk a niekoľkokrát sa prevrátilo. Informáciu priniesli novinky.cz.

Dramatické okamihy zachytila dopravná kamera. Na zázname vidieť, ako vodič svetlého auta, ktoré na štvorprúdovej komunikácii (v jednom smere) ide v druhom pruhu zľava a náhle a v plnej rýchlosti stráca nad vozidlom kontrolu.

Auto zavadilo o stredové zvodidlá, odrazilo sa a trikrát prevrátilo, pričom sa „kotúľalo“ naprieč vozovkou k pravému okraju komunikácie. Tam zostalo stáť na ľavom boku. Ako zázrakom do vozidla nikto nenarazil, pretože všetky autá stihli pribrzdiť alebo sa vraku vyhnúť.

„Stalo sa to len desať metrov pred nami. Vyzeralo to dosť vážne, takže sme s kamarátom okamžite zapli výstražné svetlá a zastavili v odstavnom pruhu,“ objasnil otrasnú situáciu vodič Jang Sing.

Posádka vyviazla s ľahšími zraneniami

„Pri prehliadke havarovaného auta sme videli, že má prasknuté čelné sklo, ale ešte držalo. Podarilo sa nám ho vypáčiť,“ dodal vodič s tým, že potom prišli na pomoc ďalší účastníci cestnej premávky.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie