fbpx

Predsedovi Nitrianskeho kraja Becíkovi sa vyhrážajú zastrelením. Podal trestné oznámenie

Na snímke Branislav Becík. Zdroj: FOTO TASR/Henrich Mišovi

Vyhrážkam o zastrelení aktuálne čelí nitriansky predseda samosprávneho kraja Branislav Becík. Preto podal trestné oznámenie na polícii. Má ísť o esemesky a odkazy na sociálnej sieti, informuje o tom portál mynitra.sme.sk.

O vyhrážkach Branislavovi Becíkovi, predsedovi Nitrianskeho samosprávneho kraja, informuje portál My Nitra, ktorému to on sám potvrdil. Mal už podať trestné oznámenie na polícii.

Posilňujú bezpečnostné opatrenia

„Na základe odporúčania polície zvyšujeme bezpečnostné opatrenia v župnom dome, na Rázusovej aj na Kupeckej. Vrátničky nahradí bezpečnostná služba,“ povedal riaditeľ župného úradu Peter Privalinec.

Župa by mala tiež rušiť verejné akcie. O detailoch neinformuje. Dnes popoludní portálu úrad poslal vyjadrenie, že kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu sa nemôže k situácii bližšie vyjadrovať, ale potvrdzuje informáciu o vyhrážkach aj o podaní trestného oznámenia.

Branislav Becík je zároveň poslancom Národnej rady a lídrom strany Hlas na kandidátke do europarlamentu.

„Šírenie nenávisti v parlamente a na námestiach zo strany “slušných” ľudí, ktorí sa nedokázali zmieriť s výsledkom demokratických volieb, vyústilo až do toho najhoršieho scenára,“ napísal Becík včera, po atentáte na premiéra Roberta Fica, na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie