fbpx

Tragédia v Londýne: Z okna tam vypadol iba šesťročný chlapec

Ilustračná fotografia (Zdroj: FOTO TASR/DPA)

Šesťročný chlapec zomrel po páde z horného poschodia panelového domu vo východnom Londýne. Nešťastie sa stalo vo štvrtok (16.5.) krátko pred šiestou hodinou ráno. Na miesto okamžite prišli leteckí záchranári, polícia aj hasiči, no chlapec na mieste zomrel, informuje The Guardian.

Nešťastie sa považuje za neočakávanú smrť, nikto nebol zatknutý a prebiehajú ďalšie vyšetrovanie s cieľom zistiť okolnosti. Hovorca metropolitnej polície uviedol, že na mieste v bytovom dome zasahovali policajti, londýnsky hasičský zbor, londýnska záchranná služba a londýnska letecká záchranka.

„Napriek úsiliu záchranných zložiek chlapec bohužiaľ na mieste zomrel. Jeho rodina si je nešťastia vedomá a podporujeme ju. Naše myšlienky sú v tejto chvíli s rodinou dieťaťa. K zatknutiu nedošlo,“ povedal hovorca metropolitnej polície.

Hovorca londýnskej záchrannej služby uviedol, že na miesto boli vyslané posádky rýchlej zdravotnej pomoci, záchranár v rýchlom zásahovom aute, dôstojník zásahovej jednotky a traumatologický tím v aute z londýnskej leteckej ambulancie. „Naši záchranári prišli na miesto ako prví približne o štyri minúty. Je smutné, že sme museli skonštatovať už iba smrť dieťaťa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie