fbpx

Slovákom veril len málokto, no oplatilo sa. Tipér stavil na našich 50 eur, vyhral takmer 100-tisíc. Ďalší však prišiel o 30-tisíc

Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Michal Runák, Pexels/Waldemar

Toto nečakal takmer nik. Slovensko v treťom zápase na MS zdolalo favorita tohtoročných majstrovstiev 5:4 po predĺžení. To však narušilo tipérom, ktorí v Slovákov zväčšia tiež neverili. 

Zverenci Craiga Ramsayho ukázali, že ich netreba podceňovať.

Dokázali to aj klienti stávkovej kancelárie Fortuna. Jeden z nich totiž vyhral krásnu sumu, pričom stavil v porovnaní s výhrou len „drobné“.

„Vystaval si tiket z jedenástich futbalových i hokejových zápasov, vrátane duelu Slovensko – USA, kde správne trafil remízu. Keďže uhádol aj všetky ostatné výsledky, za stavených 50 eur vyhral 89 768 eur,“ prezradil pre TV Markíza bookmaker Fortuny Tarek Yacoob.

Ďalší však zaplakal

To, že Slovákov na majstrovstvách netreba odpisovať, zistil aj ďalší tipér. Papierovým predpokladom veril až príliš, a tak prišiel o poriadny balík peňazí, ktorý už neuvidí.

„Na zápas USA verzus Slovensko sme zaznamenali aj tiket za 30-tisíc eur na výhru Spojených štátov. Išlo o dosiaľ najvyššiu sólo stávku na MS v hokeji,“ odhalil Róbert Buček, špecialista komunikácie Tipsportu.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie