fbpx

VIDEO: Bizarné okamihy vo Švajčiarsku. TikToker sľúbil peniaze z neba, skončilo to zranením malého chlapca

Hhviezda sociálnych sietí, známy ako TikToker Oracle, oznámil fanúšikom, že cez víkend budú „pršať peniaze“. Zdroj: TikTok/@oraclecomicsschweiz

Vo Švajčiarsku sa odohral zvláštny prípad, keď miestna hviezda sociálnych sietí, známy ako TikToker Oracle, oznámil fanúšikom, že cez víkend budú „pršať peniaze“ z oblohy nad Čínskou záhradou pri jazere v Zürichu. Následne sa tam zišli stovky ľudí, aby sa zúčastnili na tomto nezvyčajnom podujatí. Informuje o tom denník Bild.

Do popredia sa dostal dron, ktorý začal zhadzovať údajne skutočné bankovky v hodnote 24-tisíc švajčiarskych frankov (cca 24 500 eur). Avšak vzhľadom na veľký nával ľudí, ktorí sa snažili chytiť čo najviac peňazí, došlo k vážnemu zraneniu 12-ročného chlapca, informoval denník Bild. Polícia momentálne vyšetruje prípad a hľadá svedkov udalosti.

Oracle na sociálnych sieťach odkázal: „Neveríte? Tak zostaňte doma. Všetkým ostatným: Veľa šťastia.“ Je však dôležité poznamenať, že táto akcia nebola nahlásená ani schválená. Keď sa dron s peniazmi objavil nad davom, ľudia sa začali sústrediť na ich chytenie, čo spôsobilo paniku a nebezpečné situácie.

V dave bol aj spomínaný 12-ročný chlapec, ktorý utrpel vážne zranenia a bol hospitalizovaný. Podľa polície bol zranený ostrým predmetom, pričom nie je jasné, či ho zasiahol padajúci dron.

Polícia aktuálne zháňa svedkov, ktorí by mohli poskytnúť informácie o incidente. Identita TikTokera Oracla, ktorý vystupuje s maskou, zostáva neznámou.

@oraclecomicsschweiz💸 für e goldigi zuekunft♬ Originalton – Oracle Comics

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie