fbpx

VIDEO: Brutálny stret gangov na ulici v Lipsku. Turek napadol iného mačetou

Útok gangov v Lipsku. Zdroj: X/@Freedom21Miss

Na jednej z hlavných ulíc Lipska v Nemecku sa v nedeľu 12. mája za bieleho dňa stretli gangy. V abnormálne brutálnom súboji jeden z účastníkov použil mačetu a zasiahol s ňou iného. Informoval denník Bild, podľa ktorého informácií sú zranení 26-roční muži tureckého pôvodu. Záznam incidentu preveruje polícia.

Agresori na seba podľa Bildu sprosto kričali v turečtine. Video ukazuje, že do bitky sa zapojilo asi 12 mužov. Jeden z účastníkov sa pri súboji po zásahu päsťou zrútil k zemi, potom iný útočník vytiahol mačetu a tupou stranou ho udrel.

Incident, ku ktorému došlo na Eisenbahnstrasse, podľa Bildu vyšetruje polícia. A skúma aj urobené video. Zasiahnutému mužovi sa dostalo lekárskej pomoci a je „iba“ zranený, píše denník.

Ulica gangov

Eisenbahnstrasse je ulicou, na ktorej si drogové gangy vybavovali účty už niekoľkokrát v minulosti. Okrem brutálnych potýčok sa tu niekoľkokrát aj strieľalo.

Tamojšie vedenie mesta preto v tejto oblasti zakazuje nosenie akýchkoľvek nebezpečných predmetov ako sú strelné zbrane, nože alebo napríklad baseballové rakety.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie