fbpx

V Trnave sa 62-ročný muž nevhodne správal na verejnosti. Za odhaľovanie skončil v cele

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj, Mestská polícia Bratislava

Hrozný pohľad sa naskytol Trnavčanom priamo za bieleho dňa na námestí SNP. Na lavičku sa tam posadil 62-ročný muž, ktorý sa začal uspokojovať rukou. Na muža okamžite zavolali mestskú políciu dve mamičky s kočíkmi. Informovali o tom trnavskí policajti na sociálnej sieti.

Policajti zasahovali pri mužovi, ktorý sa na lavičke k fontáne na Námestí SNP v Trnave začal sebauspokojovať. „Starší pán si mal počas bieleho dňa sadnúť na lavičku k fontáne na Nám. SNP v meste Trnava a vzápätí sa mal začať pred okoloidúcimi ľuďmi uspokojovať rukou. Na nechutné správanie sa muža upozornili Mestskú políciu dve mamičky s kočíkmi. Mestskí policajti ho na mieste obmedzili na osobnej slobode a prípad oznámili na políciu,“ informovali o tom trnavskí policajti.

3-ročný pobyt vo väzení

Muža okamžite po prvotných úkonoch eskortovali na policajné oddelenie. „Poverený policajt muža obvinil z prečinu výtržníctva. V zmysle zákona mu môže hroziť až 3 ročný pobyt vo väzení. Policajti tento prípad riešili v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu bol obvinený umiestnený v cele policajného zaistenia,“ skonštatovali muži zákona.

Polícia zároveň apeluje na občanov, aby pri každom takomto správaní volali policajné hliadky. „Upozorňujeme, že ak je niekto svedkom nevhodného správania sa osoby na verejnosti, nech bezodkladne kontaktuje políciu na čísle, prípadne mestskú políciu na čísle Okamžité zavolanie na linku 158 totiž zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa protiprávneho konania, na rozdiel od dodatočného zverejňovania „zážitku“ na sociálnych sieťach,“ dodali v závere.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie