fbpx

FOTO: Pri Vranove nad Topľou došlo k tragickej zrážke medzi kamiónom a autom. Pri Medveďove skončil kamión prevrátený v priekope

Na snímke prevrátený kamión pri Medveďove. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

Pri dopravnej nehode pri Vranove nad Topľou prišiel o život jeden človek. Z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) informovali, že nehoda nákladného a osobného automobilu sa stala v utorok krátko pred 2.00 h na výjazde z mesta smerom na obec Majerovce. Ďalšia nehoda sa stala pri Medveďove, kde sa kamión prevrátil do priekopy po tom, čo dostal defekt.

„Po zrážke skončil kamión v priekope, vodič osobného auta bol v aute zakliesnený, bez známok života,“ uviedla pre TASR operačná dôstojníčka KR HaZZ v Prešove s tým, že na mieste zasahovali štyria profesionálni hasiči s jedným kusom techniky.

Počas zásahu, ktorý sa skončil krátko pred 6.00 h, bola cesta neprejazdná. Ako uviedla prešovská krajská polícia na sociálnej sieti, polícia vyšetruje okolnosti nočnej nehody. Zisťuje aj to, ako došlo k nehode nákladného auta, „ktoré šoféroval 31-ročný vodič a osobného auta, ktoré šoféroval 48-ročný vodič,“ uviedla polícia s tým, že dychová skúška vodiča nákladného auta bola negatívna.

Po defekte skončil kamión prevrátený v priekope

Pri Medveďove v okrese Dunajská Streda sa pri dopravnej nehode zranil 35-ročný vodič kamióna. Do svojej starostlivosti ho prevzali privolaní záchranári, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Podľa prvotných informácií mal vodič dostať defekt. S kamiónom zišiel mimo cestu a skončil prevrátený v priekope. Alkohol v dychu vodiča policajti nezistili, potvrdila Antalová.

Na snímke prevrátený kamión pri Medveďove. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR – Trnavský kraj
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie