fbpx

FOTO: Bývalá misska skončila po nehode v nemocnici. Auto skončilo zdemolované

Na snímke bývalá misska a jej auto po nehode. Zdroj: INSTAGRAM/Magdalena Sebestova, FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Ako sme Vás už informovali, na Záhorí sa v nedeľu (12. 5.) popoludní stala v smere z Malaciek do obce Studienka vážna nehoda. ​Pri zrážke dvoch áut sa ľahko zranili štyria ľudia. Medzi nimi bola aj bývalá misska Magdaléna Šebestová. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

„Jedna zo zranených osôb, 82-ročná spolujazdkyňa vodiča, bola privolaným vrtuľníkom prevezená do jednej z nemocníc na ošetrenie,“ uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. Priblížil, že 40-ročná vodička a 78-ročný vodič boli podrobení dychovým skúškam na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktoré skončili s negatívnym výsledkom.

Práve 40-ročnou vodičkou bola podľa denníku Nový Čas bývalá miss Magdaléna Šebestová. Portálu to potvrdil Magdin bývalý partner, exfutbalista Ján Ďurica.

Čo sa stalo?

Príčinou nehody malo byť podľa polície nedanie prednosti v jazde jedným z vozidiel.

„Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto nehody sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ dodal hovorca. Podľa doterajších informácií Nového Času však prednosť nedal práve 78-ročný vodič auta značky Kia.

Šebestová sa ozvala z nemocnice

Bývalá miss sa na druhý deň ozvala svojim fanúšikom prostredníctvom príbehu na Instagrame, kde zverejnila fotku z lôžka.

„Nie je to síce zobudenie niekde na dovolenke, ale je to jedno z najkrajších rán, aké som mala. To, že sme so sestrou živé, je len vďaka anjelovi, ktorý nad nami stál! Ďakujeme, tati,“ napísala Magdaléna.

Zároveň sa poďakovala za „veľké množstvo správ“ a tiež celému tímu traumatológie na bratislavských Kramároch. „Ste úžasní!“ dodala.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie