fbpx

VIDEO: Ohavný čin v strede mesta. Muž opaskom priškrtil ženu a zatiahol ju medzi autá. Tam ju znásilnil

Na snímkach zábery ohavného činu. Zdroj: X/@CoreyRbsn

Matka muža obvineného z toho, že priškrtil ženu okolo krku opaskom, uviedol ju do bezvedomia a následne ju znásilnil, povedala, že zostala hore celú noc a presviedčala svojho „chorého syna“, aby sa obrátil na orgány činné v trestnom konaní v súvislosti so zvráteným útokom zachyteným kamerou v Bronxe.

„Ja som jeho matka, ktorá ho vydala polícii. Som tá, ktorá umožnila jeho zatknutie,“ povedala vyčerpaná Beverly Parksová (56) pre The Post of Kashaan Parks.

V piatok skoro ráno Beverly tvrdila, že jej zavolala manželka Parksovcov a povedala jej, že udusil a znásilnil ženu. „Dozvedel som sa to včera ráno o 5.12 h a odvtedy sa snažím prinútiť svojho syna, aby urobil správnu vec. A ja som to urobila,“ povedala v sobotu.

Kashaan Parks (39) bol zatknutý v sobotu a obvinený zo znásilnenia prvého stupňa, napadnutia, škrtenia, sexuálneho zneužívania, verejnej oplzlosti a obťažovania za útok z 1. mája, uviedla polícia.

Na šokujúcich záberoch údajne vidieť, ako sa maskovaný Kashaan Parks okolo 3.00 h zozadu približuje k obeti s opaskom v ruke, hodí ho okolo krku ženy a následne ju stiahne na zem, uviedli úrady.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie