fbpx

Bratislavu čaká v nedeľu veľkolepý koncert „Most z budúcnosti“. Pozrite si prehľad opatrení

Koncert Most z budúcnosti (Zdroj: Starmus)

Už túto nedeľu sa v areáli výstaviska Incheba uskutoční open air koncert Jeana-Michela Jarra, na ktorom sa ako hosť predstaví Brian May, gitarista skupiny Queen. Hudobne aj vizuálne podmanivé vystúpenie francúzskej legendy elektronickej hudby bude otváracím koncertom festivalu Starmus, ktorý na Slovensko prináša spoločnosť ESET. Úvodnú veľkolepú šou si diváci môžu vychutnať zadarmo. S koncertom súvisia aj obmedzenia v doprave, dočasne bude uzatvorený Most SNP a Viedenská cesta.

Koncert „Most z budúcnosti“ sa uskutoční v areáli výstaviska Incheba a bude zadarmo prístupný verejnosti. Držitelia vstupeniek na vedecko-hudobný festival STARMUS budú mať vyhradenú vlastnú časť v hľadisku. Brány areálu sa otvoria o 18:00 a začiatok predstavenia je naplánovaný na 20:45, pričom koncert sa skončí tesne pred jedenástou hodinou večer.

Kapacita areálu koncertu, v ktorom budú stánky s nápojmi aj sociálne zariadenia, je z bezpečnostných a logistických dôvodov obmedzená na 30-tisíc návštevníkov. Pre zaistenie si svojho miesta v hľadisku preto organizátori odporúčajú prísť na miesto konania podujatia v dostatočnom predstihu. Diváci si môžu šou vychutnať aj cez televízne obrazovky na Dvojke a vďaka streamu aj na Hlavnom námestí v Bratislave.

V okolí areálu Incheby budú rozmiestnené navigačné tabule a displeje a prípadné usmernenia poskytnú návštevníkom aj označení pracovníci usporiadateľskej služby. Koncert sa bude konať aj za nepriaznivého počasia, pokiaľ meteorologické podmienky objektívne neohrozia priebeh podujatia a zdravie návštevníkov. V prípade dažďa odporúčajú organizátori vziať si pršiplášte, nakoľko vstup s dáždnikom bude z bezpečnostných dôvodov zakázaný.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie