fbpx

Žena spadla zo 60-metrovej výšky, všetko videla jej rodina. Vyvliekla sa z pásu obľúbenej zábavy, bola na mieste mŕtva

Na snímke vľavo nebohá Ghizlane Moutahirová, ktorá spadla zo 60-metrovej výšky z atrakcie zipline. Zdroj: Facebook/Ghizlane Moutahir, Freepik

Hrozná tragédia si vyžiadala život jednej ženy v Taliansku. Ghizlane Moutahir si užívala deň so svojou rodinou v športovom zariadení zipline, keď došlo ku katastrofe. 

V Beme sa nachádza atrakcia zipline, ktorá sa môže pochváliť trasou, ktorá vedie klientov až 230 metrov nad morom. Jazda prevádza účastníkov na vzrušujúcu cestu medzi Bema a Albaredo do San Marca na druhej strane hory, pričom sú zavesení vo vzduchu pripútaní k bezpečnostným postrojom.

Zatiaľ čo aktivita je považovaná za bezpečnú, 5. mája sa niečo pokazilo, informoval Unilad. Moutahirová sa vyšmykla z postroja, pričom dôkazy polícii poskytol videozáznam nehody, ktorý zachytila jej neter.

Existujú zmiešané miestne správy o tom, ako sa to mohlo stať, s niekoľkými hypotézami, ktoré špekulujú, čo mohlo spôsobiť, že žena vypadla z postroja. Spravodajské stanice v tejto oblasti informovali, že vyšetrovatelia skúmajú kamerový záznam, aby zistili, čo sa stalo.

Vyšetrovatelia nevylúčili ako príčinu jej pádu zdravotnú epizódu, záchvat paniky alebo nesprávne nasadenie postroja. Svedkovia, ktorí boli približne 50 metrov blízko konca lana, povedali miestnym správam, že sa zdalo, že „bojuje“ po tom, ako náhle spomalila na zipline, aby sa pripravila na zostup, predtým, ako jej nohy vykĺzli z postroja a potom aj telo.

Spoločnosť Fly Emotion zverejnila vyhlásenie, kde priznala, že spolupracujú s úradmi, aby zistili, čo sa nebohej žene stalo. „Stále presne nevieme, čo sa mohlo stať. Som šokovaný a neverím. Sme plne k dispozícii súdnictvu, ktoré teraz vyšetruje. A sme blízko k rodine obete,“ uviedla spoločnosť. Zariadenie na svojej webovej stránke uvádza, že „všetky činnosti sú dočasne pozastavené“.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie