fbpx

Tragédia v Kvetoslavove: Motorkárovi na skútri skrížil cestu kamión, zrážku neprežil

Snímky z miesta tragédie. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Motorkár v Kvetoslavove neprežil zrážku s kamiónom. Podľa polície mal byť na hlavnej ceste. Polícia tragickú nehodu vyšetruje a hľadá aj prípadných svedkov. Informujú o tom trnavskí policajti na sociálnej sieti.

Policajti vyšetrujú dopravnú nehodu menšieho motocyklu a nákladného auta v obci Kvetoslavov. Tragická nehoda sa udiala v utorok 7. mája.

„Podľa prvotných informácií mal ísť 45-ročný motocyklista po hlavnej ceste, keď mu malo v križovatke, z doposiaľ nezistených príčin, skrížiť jazdnú dráhu nákladné vozidlo. Motorkár sa mu už nedokázal vyhnúť a došlo k zrážke,“ informujú v príspevku.

Zraneniam na mieste podľahol

Motorkár utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti následne podrobili kamionistu dychovej skúške. Tá prítomnosť alkoholu v jeho dychu vylúčila.

Prípad prevzal vyšetrovateľ

„Vyšetrovanie tragickej nehody si prevzal dunajskostredský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia z nedbanlivosti,“ píše polícia. Na miesto tragédie bol vyslaní taktiež posttraumatický tím.

Policajti ďalej vyzývajú sledujúcich, ktorí boli svedkami tragickej zrážky, aby ich kontaktovali na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie